Üdv a bogszban!

Gyere, szállj be mellénk! Ha nincs is kedved regisztrálni, használhatod a már meglévő facebook vagy google hozzáférésed!

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID
Dalok
  • Ide jöhet minden a számokról, akár tetszenek, akár nem. ;)
  • állat :-bd
    Jó lett a honlap is!
  • tök jó a honlap
    bár kicsit lehetne sötétebb a háttér
  • Egy újabb lépés a rocksztárság felé. Lássuk a zenekart!
  • legyenek benne helyes fiúk! :) legalább annyira helyesek mint Csé :)

mily
  • Remek muzsika.
    Nem tudom, hogy azért tetszik, mert Csét látom mögötte, vagy mert a dalok önmagukban is megállják a helyüket.

Viszont a kivitelezés egyszerűen profi, csakúgy mint a honlap.

Végre egy "kezdő" zenekar normális hangzásal. Bár mondjuk a muzsikusok marhára nem kezdőek. :)

Gratulálok, rakjátok fel a többi nótát is.
  • cool a honlap meg az mp3mak is. tényleg rakjam torrentre? :O
  • Nyugodtan! Igaz, hogy innen az oldalról letölthetők a számok, mégis, ha belekerül a torrent körforgásba, úgy még többen megismerhetik. Legalábbis erre tippelek én.
    Az a lényeg, hogy minél több emberhez eljusson.
    Szóval a kedves rajongó rakja csak fel torrentre!
  • Én egyszerűen gratulálni akarok, hallgatom a számokat és nagyon tetszenek! Hajrá Csé így tovább, bejön a stílus! ;)
  • Jók a számok. Jó újra hallani Téged. Sok sikert kívánok a zenekarhoz;)
  • Hogy még jobban terjedjetek, jöhet majd egy youtube-os videóklipp, mondjuk az 'Én csak azt szeretném'-ből.

Nekem ez a kedvencem. :)

Lehet akár csak a felvételkor készült képek slideshow-ban, a zene meg mehetne alatta.
    Tuti szétkapkodnák. ;)

Hogy miért jó, ha ide is írsz és nem csak a facebook üzenőfalra? Mert amit ide írsz, az megmarad, amit pedig máshova, az idővel eltűnik.
Adok neked 10 forintot, ha megkeresed az egyik 2009-es bejegyzésed myspace-n, viszont akkor nem kapsz, ha itt nálunk találsz akkorit, mert annyi pénzem nincs.